Så lyckas du med dejting

dejtingHar du bestämt dig för att lämna ensamheten för gott? Nedan följer i så fall en del handfasta råd som kan hjälpa dig när det gäller att lyckas med din dejting.

Var ska du leta? Den som letar han hittar… I det fall du har tröttnat på krogragg och tråkiga raggrepliker är det dags att ta till andra metoder för att hitta honom eller henne. Och kärleken kan dölja sig på de mest oväntade platser. Till att börja med måste du tro på dig själv.

Att ha ett bra självförtroende är grundläggande gällande dejting. Om du tänker ”ingen vill ändå ha mig”… ja då kommer heller ingen att vilja ha dig. Se till att tänka positivt och bättra på ditt självförtroende! Tänk gott om dig själv.

Var uppmärksam på och ta in de positiva kommentarer andra ger dig. Lyssna och dra nytta av kritiken. En god kamrat kan man oftast lyssna på. Fråga honom eller henne vad du kan göra annorlunda.

Kanske kan du med enkla medel påbörja en förändring av, vare sig det gäller utseendet eller ditt sätt att vara. Tro på dig själv och din omgivning kommer också att tro på dig. De signaler du förmedlar, är de signaler andra tar in!

Därför, se till att ha en bra botten att utgå ifrån, det vill säga ett gott självförtroende samt en grundläggande inre trygghet. Prova att ge komplimanger till främmande människor på stan… ser du hur glada de blir? Därefter är det dags att börja fila på kontaktannonsen (eller att svara på en).

Nej inte en förresten, utan många! Maximera dina chanser till kontakt genom att träffa mycket folk. Delta i anordnade fester för ensamstående. Engagera dig i något som du tycker är intressant. Ju fler personer du träffar desto större blir möjligheten att du ska finna något tänkbart dejt-objekt…  Och, kom ihåg, mister du en, står dig tusen åter. Minst.