Ledare för knattelaget i ishockey

ishockeyOm man är med i en förening blir man oftast en ledare utan att riktigt veta hur. Helt plötsligt är det du som bestämmer över knattelagen i ishockey, och ska veta hur du ska göra i varje situation.
Du ska också veta vad uttrycken nlp, giraffspråket, psykosyntes betyder, och du ska ha full förståelse för sdi, situationsanpassat ledarskap och klart ledarskap. Du ska självklart också veta allt om förtroendefullt samarbete.
Förvirrande, eller hur?
Därför finns det massor av ledarskapsutbildningar för dig som vill veta mer, eller vill fortsätta med din ledarutveckling. Det finns massor med olika steg i ledarskapsutbildningarna, så du som är ny behöver inte oroa dig över att du ska hamna med massa av folk som redan vet allt.
Förresten kan man aldrig veta allt om ledarskap. Du måste hela tiden utveckla dig, för du kan aldrig vara nog beredd.
Det finns även chefsutbildningar för dig som ska bli chef för första gången. Chef utbildning är nästan samma sak som ledarskapsutbildning, men du får lära dig helt enkelt mer hur då kan leda folk och samtidigt orka med dina egna arbetsuppgifter.

Det finns också chefsutbildningar för dig som vill utvecklas som chef och kanske få lite nya idéer om hur ska höja det allmänna humöret på ditt företag.
Även om du inte tror att en ledarskapsutbildning kan ge dig något, så förändrar den dig som människa, och du kommer aldrig glömma det du lärde dig på kursen.
På nätet finns det ledarskapsutbildningar över hela landet.
Men kom alltid ihåg hur mycket din första ledare påverkade dig. Du skulle inte vara den människa du är idag om du inte haft en bra ledare. Och det är tack vare ledarskapsutbildningar.